Jump to content

Cégünk az építőipar különböző szegmenseiben már hosszú évek óta sikeresen működő vállalatok csoportjának a tagja. Célunk, hogy a holdingon belül kialakult struktúrával, cégkultúrával az ismert magas színvonalú szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek az irodatér-kialakítás területén.

Portfóliónkkal a legszínvonalasabb európai mobilbútor gyártók választékát kínáljuk, termékeink a világ designkultúrájának remekei. Választékunk kiterjed irodák komplett bútorozására, vezetői- operatív szintek, tárgyalók, recepciók, étkezők-kávézók, éttermek, lobbyterek, konferenciatermek berendezésére. Tevékenységünk a teljes körű bútorbeszállításon kívül kiterjed alaprajzi tanácsadásra, látványtervek készítésére, egyedi beépített bútorelemek gyártására, irodaköltöztetésre.

A VITRA magyarországi szerződött partnereként a gyár teljes közületi termékpalettáját és megoldásait kínáljuk ügyfeleinknek a rendszerbútoroktól a világszínvonalú ülőbútorokon keresztül a design klasszikusokig. (A teljes választék megtekintéséhez kattintson ide.)

Bemutatótermünkben megtekinthetőek és kipróbálhatóak a VITRA munkaállomások, tárgyalóasztalok, görgős munkaszékek, tárgyaló- és étkezőszékek. Teljes szín-, felület- és szövetválaszték teszi könnyebbé a személyre szabott megoldások kiválasztását.

Cégünk a MAGIS termékek magyarországi importőre. Kínálatának minden darabja nemzetközileg ismert designerek remeke a háztartási kiegészítőktől a székeken át az asztalokig. Bárszékei, közületi ülőbútorai, kerti gyerekjátékai láthatóak bemutatótermünkben.

A bemutatótermünkben látható installációk egy része pontosan reprezentálja a mai irodatrendek berendezésénél alkalmazott „nyitott irodatér” koncepciót. Látogasson el hozzánk!

DO WORK KFT.

CÍM 1025 Budapest, Szépvölgyi út 146.
TEL +361 489 3860
E-MAIL